Hello Retro! – Régi kiegészítők új köntösben


hello_retro_1.png
Ahogy azt már megszokhattuk bizonyos időszakonként újra visszatérnek a régi kedvencek. Nincs ez másként az idei tavaszi/nyári szezonban sem. Nézzük csak, ki mit köszönthet régi-új ismerősként!

Hajgumi (scrunchie)

Minél hangsúlyosabb darabot választasz, annál drámaibb hatást tudsz elérni vele. Hasonló hajgumik lehet, hogy a fésűs szekrényed aljában is porosodnak. Ezeket a retro darabokat még lehet te is el tudod készíteni magadnak, akár a ruhádhoz passzoló színben és anyagban.

1_hajgumik.png

Fejpánt

A tavasz egyik kihagyhatatlan darabjai ezek a színes fejpántok, melyekkel bármelyik napot vidáman kezdhetünk. A bohém stílus kedvelőinek nagy kedvence lesz, mivel jól mutatnak a rövid, félhosszú és hosszú hajban is. Az igazán trendi anyukák pedig anya-lánya szettben tündökölhetnek.

2_fejpant.png

Francia csat

Rég volt, talán igaz sem volt, amikor a 90-es évek közepén minden lány ilyet hordott. Ha gyors és praktikus megoldásra van szükséged, akkor vesd be a francia csatot. Rövid haj esetében kisebb csattal féloldalra tűzheted a hajad, hosszabb hajú lányok pedig letisztult lófarkat varázsolhatnak vele (és még a hajadat sem károsítja).

3_francia_csatok.png

Hajráf

Csillogó kristályokkal díszített, klasszikus gyöngy, vagy színes vászon, esetleg bőrhatású? Most bármelyiket megtalálod hajráf formájában, így mindenki kiválaszthatja az egyéniségéhez illő darabot. Az igazán exkluzív hajráfok akár még a nyári rendezvények kedvencei is lehetnek, mivel számos esküvői és divat fotón köszönnek most vissza.

4_hajrafok.png

Hajkendő

A hajgumi és dekorkendő találkozásából születtek ezek a divatos hajkendők, melyek nekünk is nagy kedvenceink. Már a vállig érő hajjal rendelkezők is tudnak vele trendi copfot, kontyot készíteni. Színes és egyszínű változatban is igazán egyedi megjelenést kölcsönöznek. Lendületet adnak a hétköznapokhoz!

5_hajkendo.png

Dekorkendő

Hasonlóan a hajkendőkhöz ezeket a darabokat is alkalmazhatod a hajad díszítésére. A hosszú hajjal rendelkezők nem csak konty formájában vagy fejpántként, hanem fonatba rejtve is használhatják. Továbbá díszíthetjük vele táskánkat, köthetjük a nyakunkba, vagy a csuklónkra is.

6_dekorkendo.png

Nem tudjuk palástolni, hogy mi odavagyunk ezekért a retro darabokért, melyek most hosszabb-rövidebb időre ismét a középpontba kerültek, már csak be kell szerezni mindegyik kiegészítőből egy-egy trendi darabot.

Cikkünkhöz az egyes kiegészítőket a Bizsuland.hu biztosította.

Ez 2020 divatszíne! Elegáns és időtálló. Katt ide és nézd meg!